Hyvinvointianalyysipalvelu on nyt avattu

Kohti entistä parempaa vointia

Omasta hyvinvoinnista ei ole kaiken kiireen keskellä aina helppo pitää kiinni. Työpäivän ja työviikon jälkeen toivoisi, että virtaa riittää myös arjesta ja viikonlopusta nauttimiseen. Firstbeatin hyvinvointianalyysi tarjoaa mm. tähän oivallisen työkalun. Sijoitus omaan hyvinvointiin ei voi olla huono sijoitus itseä eikä lähipiiriä ajatellen.

Hyvinvointianalyysisivulta löydät tarkempaa tietoa palvelusta, mikäli kiinnostuksesi heräsi. Alla on mittauksen kulku lyhyesti kolmella kohdalla esitettynä. Palautekeskustelussa mietimme yhdessä 1-2 konkreettista tavoitetta, jotka sopivat juuri sinun elämääsi ja lähtökohtiisi. Pienet askeleet voivat olla niitä merkittävimpiä, kyllä se askelpituus siitä lisääntyy! Eikä kukaan estä ottamasta suurempiakin askelia 🙂

Mittauksen kulku:

  1. Tehdessäsi tilauksen minulle lähetän sähköpostiisi linkin, josta pääset palvelun sivulle. Täyttämällä palveluun yhteystietosi, sinulle tulee parin päivän kuluessa postissa mittari ja tarkat ohjeet mittauksen suorittamiseen.
  2. Mittauksen kesto on kolme vuorokautta. Mittauksen tehtyäsi lähetät valmiiksi maksetussa palautuskirjekuoressa mittarin Firstbeatille.
  3. Saatuani tulokset teen niistä analyysin ja pidämme palautekeskustelun.

T: Perttu Noponen / Noponen Sport