Yritysinfo – Omat taustat

 

Taustoista lisäinfoa videon alla

omat-taustatKoulutus. Liikuntatieteiden maisteri, pääaineena valmennus- ja testausoppi. Opettajan pätevyys.

Urheilutausta. Kilpaurheilutausta kymmenottelusta, Suomen edustustehtäviä Eurooppa-cupeissa ja maaotteluissa kymmenottelussa ja aitajuoksussa. Harrastustaustaa lentopallosta, hiihdosta ja telinevoimistelusta. Seuratasolla edustin nuoruusvuosina Ristiinan urheilijoita ja aikuisurheilu-uran Mikkelin Kilpa-Veikkoja.

Valmennustausta. Yritysten työntekijöille liikunta- ja hyvinvointivalmennusta, urheiluvalmennusta yksilöurheilijoille ja joukkueurheilijoille, sekä kuntovalmennusta kuntoilijoille.

Kotoisin olen maa-/metsätilalta Etelä-Savon järvimaisemista, jossa jatkan nykyään tilan pitoa yhdessä vaimoni ja pienen poikamme kanssa. Toimipaikkana toimii kuitenkin edelleen myös Jyväskylä. Rauhoittuminen ja liikkuminen luonnossa on tärkeä osa arkeani. Näen luonnon tarjoavan myös erinomaiset puitteet hyvinvoinnin edistämiseen. Kotisuku Mikkelissä ja vaimon puolen suku Konnevedellä tarjoavat minulle hienot taustapuitteet sopiville haasteille:) Molemmat paikat ovat myös ympäristönsä puolesta tutustumisen arvoisia! Kaverien kanssa vietetty aika esim. frisbeen heittelyn merkeissä on tärkeä osa arkea. Kymmenottelulajit ovat jääneet arkiliikkumiseeni ilmeisen pysyvästi. Muista lajeista hiihto, juoksu, lentopallo, koripallo ja jalkapallo kuuluvat ohjelmaan, kun niihin vain mahdollisuus tulee. Töissä erityisen hienoa on tavata erilaisia ihmisiä ja vaihtaa näkemyksiä. Tällä hetkellä lukemisen alla oleva kirja: Urheiluvammat, ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus.

Valmennusfilosofiastani löydät lisää tietoa TÄÄLTÄ.