Yritysinfo – Omat taustat

 

Taustoista lisäinfoa videon alla

omat-taustatKoulutus. Liikuntatieteiden maisteri, pääaineena valmennus- ja testausoppi. Opettajan pedagoginen pätevyys.

Urheilutausta. Kilpaurheilutausta kymmenottelusta, Suomen edustustehtäviä Eurooppa-cupeissa ja maaotteluissa kymmenottelussa ja aitajuoksussa. Harrastustaustaa lentopallosta, hiihdosta ja telinevoimistelusta. Seuratasolla edustan Mikkelin Kilpa-Veikkoja.

Valmennustausta. Yritysten työntekijöille liikunta- ja hyvinvointivalmennusta, urheiluvalmennusta yksilöurheilijoille ja joukkueurheilijoille, sekä kuntovalmennusta kuntoilijoille.

Kotoisin olen maa-/metsätilalta Etelä-Savon järvimaisemista. Hyvinvointiin liittyvien asioiden lisäksi ja niihin kuuluvana asiana luontoon liittyvät arvot ovat tuota kautta muodostuneet tärkeiksi. Metsässä tykkään liikkua, rauhoittua ja raivata metsää. Vapaa-aikaani vietän perheen ja ystävien kanssa. Mukava savolainen suku ja vaimon puolelta jengiä Keski-Suomesta, niin mikäs siinä on vietellessä. Ystävien kanssa heitellään säännöllisesti frisbeetä ja järjestellään silloin tällöin peli-iltoja, välillä tuo onnistuu ihan rennollakin otteella:) Muutoin heittelen vapaa-aikana mm. kiekkoa ja keihästä ja hyppään pituutta sekä juoksen. Käytännössä mikä vain liikunta kelpaa ja aika-ajoin tulee lueskeltuakin. Töissä erityisen hienoa on tavata erilaisia ihmisiä ja vaihtaa näkemyksiä.  

Valmennusfilosofiastani löydät lisää tietoa TÄÄLTÄ.