Yritysinfo – Omat taustat

 

Taustoista lisäinfoa videon alla

omat-taustat

Ajankohtaista. Hankekoordinaattorina Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymässä (Essote) 15.6.2020 – 31.5.2021. Tehtävä piti sisällään Essoten henkilökunnalle suunnatun ryhmäelintapaohjauspalvelun suunnittelun, käynnistämisen, organisoimisen ja toteutuksen sekä hallinnoimisen.

Koulutus. Liikuntatieteiden maisteri, pääaineena valmennus- ja testausoppi. Opettajan pätevyys.

Valmennus- ja ohjaustausta. Yritysten henkilökunnalle luentoja, virkistyspäiviä ja retkiä, urheilupäiviä sekä kunto- ja hyvinvointivalmennusta. Elintapavalmennusta ryhmille ja yksilöille. Henkilökohtaista valmennusta kuntoilijoille. Henkilökohtaista valmennusta urheilijoille (moukarinheitto, kiekonheitto, pikajuoksut) ja joukkueiden fysiikkavalmennusta.

Urheilutausta. Kilpaurheilutausta kymmenottelusta, Suomen edustustehtäviä Eurooppa-cupeissa ja maaotteluissa kymmenottelussa ja aitajuoksussa. Harrastustaustaa lentopallosta, hiihdosta ja telinevoimistelusta. Seuratasolla edustin nuoruusvuosina Ristiinan urheilijoita ja aikuisurheilu-uran Mikkelin Kilpa-Veikkoja.

Kotoisin olen maa-/metsätilalta Etelä-Savon järvimaisemista, jossa jatkan nykyään tilan pitoa yhdessä vaimoni ja kahden pienen poikamme kanssa. Rauhoittuminen ja liikkuminen luonnossa on tärkeä osa arkeani. Luonto tarjoaa myös erinomaiset puitteet hyvinvoinnin edistämiseen. Kymmenottelulajit ovat jääneet arkiliikkumiseeni ilmeisen pysyvästi. Muista lajeista hiihto, juoksu, lentopallo, koripallo, frisbee ja jalkapallo kuuluvat ohjelmaan, kun niihin vain mahdollisuus tulee. Töissä erityisen hienoa on tavata erilaisia ihmisiä ja vaihtaa näkemyksiä. Tällä hetkellä lukemisen alla oleva kirja: Urheiluvammat, ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus.

Valmennusfilosofiastani löydät lisää tietoa TÄÄLTÄ.