Palvelut

 

Nyt on tarjolla parempaa vireystilaa, välineet kunnon kohentamiseen omien tavoitteiden suunnassa sekä laadukkaammat unet! Tarjoan yrityksille ja yksityisille henkilöille kaiken sen tiedon ja kokemuksen, joka opinnoissa (liikuntatieteen maisteri valmennus- ja testausoppi ja opettaja), yli kymmenen vuoden ammattimaisen kilpaurheilu-uran sekä lukuisten työpaikoille ja yksityisille henkilöille tehtyjen yritys- ja kuntovalmennusten aikana on kertynyt. Ks. myös tietopalsta!

 

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tarjolla KAIKILLE – Katso esittelyvideo ja ohjeet mittaukseen tästä! Lisäksi:

Yritysten työntekijöille liikunta- ja hyvinvointivalmennusta sisältäen mm. luentoja eri aihealueista, yksilöllistä valmennusta ja ohjausta sekä eri aihealueisiin kuten selän kuntoon ja ryhtiin, tasapainoon ja lihaskuntoon liittyviä monipuolisia liikuntatuokioita. Tarjolla nyt myös juoksutekniikkavalmennusta ja 10-ottelulajien valmennuskertoja asiantuntevassa valmennuksessa.

Yrityksille virkistys- ja työkykypäiviä ja liikuntaan sekä hyvinvointiin liittyviä kehitysprojekteja.

Kuntoilijoille ja liikuntaa aloitteleville mm. kuntovalmennukset, Firstbeat Hyvinvointianalyysit, juoksutekniikkakoulut, lajikoulut ja perheliikuntamahdollisuus. Tule joko itse tai kokoa joukko harjoittelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yksittäisille urheilijoille ja urheiluseuroille monipuolista urheiluvalmennusta lajivaatimusten mukaisesti ja ikäryhmät huomioiden.

VOIT OLLA YHTEYDESSÄ JA KYSYÄ TARKEMMIN PALVELUISTA KUVAA KLIKKAAMALLA

 valmennuspalaveri-2